Dissabte, agost 13, 2022
31.7 C
Barcelona

La Generalitat inicia la campanya “Defensem el que és obvi”, en favor de la igualtat de tracte i la no-discriminació

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa una nova campanya per conscienciar a la població sobre la igualtat de tracte i la no-discriminació. Sota l’eslògan “Defensem el que és obvi”, la campanya vol sensibilitzar la ciutadania del dret i l’obligació de lluitar contra qualsevol mena de discriminació i d’oferir igualtat de tracte i d’oportunitats als diferents col·lectius que la conformen.

La campanya destaca que el respecte a la diversitat no és només una qüestió de legalitat, també ho és de principis i valors fonamentals que compartim. En aquest sentit, reforça la idea que una societat cohesionada i alhora diversa esdevé imprescindible per garantir el desenvolupament del país i per aconseguir que les diferències no derivin en desigualtats ni discriminacions. 

defensem el que és obvi

Defensar i promoure la igualtat de tracte i oportunitats de les persones és la base del contracte social, de la convivència, de la responsabilitat mútua entre els que vivim junts, entre les institucions i la ciutadania, entre la tota la ciutadania mateixa. En aquest sentit, la campanya té sentit en el context de crisi actual, que té un impacte molt important en les desigualtats socials.


En clau LGTBI la campanya ha volgut visibilitzar el col·lectiu amb un petó en un camp esportiu protagonitzat per dos nois tal com es veu en la imatge. Per un altre cantó també s’ha volgut conscienciar a l’hora de decidir el gènere sentit en una altra imatge.  El racisme, el feminisme o la diversitat funcional també està present en aquesta campanya que s’inicia avui mateix.

Aquesta campanya publicitària de la Generalitat de Catalunya es podrà veure a marquesines urbanes, cartelleria, ràdio, tele i online.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio