Dimecres, octubre 20, 2021
25.8 C
Barcelona
spot_img

Killer Queen representarà Espanya a la primera temporada de ‘Latin Drag Race’

A pocs dies després de proclamar la guanyadora de ‘RuPaul’s Drag Race All Stars 5’, s’ha anunciat la primera temporada de ‘Latin Drag Race’. Tot i que països com Austràlia, el Canadà o Anglaterra ja tenien les seves pròpies adaptacions del programa, encara no s’havia realitzat cap producció exclusiva per a reines del drag hispanoparlants. És per aquest motiu que s’ha creat aquesta iniciativa amb l’objectiu de representar de forma internacional a les drags hispanes.

En el programa participaran un total de 14 drags hispanoparlants d’arreu del món que durant vuit setmanes lluitaran per coronar-se com a la Reina Drag Llatina. A més, la guanyadora s’endurà un premi en metàl·lic, així com un viatge a Miami per a realitzar una gira d’espectacles.

La gran estrena es realitzarà el pròxim 11 d’agost a les 21:00 hores (Miami). L’organització ja ha avançat que el programa es realitzarà de forma virtual i que s’emetrà pel canal de YouTube de Marytrini_tv. D’aquesta manera, cada concursant realitzarà les proves i les desfilades setmanals des de casa seva.

Killer Queen: la representant espanyola

Espanya serà un dels països hispanoparlants que participarà en la primera edició d’aquesta adaptació i ho farà en mans de la drag Killer Queen. L’artista es caracteritza per un estil “versàtil i camaleònic” i per “donar-ho tot en els shows de lipsync”, segons ella mateixa definia en una entrevista realitzada per Código Público.

Killer Queen ha anunciat la seva participació per les seves xarxes socials, en les que ja acumula més de 13 mil seguidors. “Estic disposada a donar el 200% no només per mi, sinó que també per totes aquelles persones que m’heu donat suport i m’heu ajudat a créixer” assegura la representant espanyola.

https://www.instagram.com/p/CDQu2OlK_D0/?igshid=14ax3q4uvqwpx

Les altres drags participants són Drag Love (Xile), Drag Klembert (República Dominicana), Blonda (Uruguai), Lorenza Agria (Paraguai), Pau Leer Rivers (Equador), Kairo (Argentina), Vida Valeria (Cuba), Xtravaganza (Colòmbia), La Tia Miguel (Argentina), Sabrina de Rico (Estats Units), Coco Luna (Venezuela), Lorena Fraimpark (Panamà) i Rosario de la Vega (Estats Units).