Divendres, octubre 22, 2021
25.6 C
Barcelona
spot_img

La nova temporada de ‘RuPaul’s Drag Race: All Stars 5’ arriba amb canvis en la mecànica

26/05/2020 - Aleix Jaime

La cinquena temporada de ‘RuPaul’s Drag Race’ s’estrena el 5 de juny a VH1. Les aspirants competiran per fer-se lloc al Drag Race Hall of Fame. Tot i això, tindran diverses dificultats, ja que la mecànica del programa ha canviat per complet.

Pocs dies abans de la final de la dotzena edició de ‘Rupaul’s Drag Race’, les xarxes socials del programa han publicat el tràiler de la cinquena temporada de la versió All Stars. Tot i que es desconeix com es realitzarà la imminent final a causa de la Covid-19, Mama Ru ja ens ha fet saber totes les novetats de la seva propera estrena.

La introducció de la lip sync assassin

Tot i que es coneixen les aspirants del concurs des del 8 de maig, els fans del programa no havien rebut cap informació des de llavors. És per aquest motiu que el tràiler de la nova temporada era tan esperat. Tot i això, ningú s’imaginava que en aquest s’anunciaria que les regles deRuPaul’s Drag Race: All Starsquedarien suspeses “per sempre”. D’aquesta manera, el lip sync for the legacy ha quedat totalment modificat. A partir d’aquesta temporada només hi haurà una sola guanyadora setmanal, triada per RuPaul, i haurà d’enfrontar-se a una lip sync assassin. És a dir, el playback final no es realitzarà entre dues aspirants, sinó que entre la guanyadora de l’episodi i una exconcursant llegendària del programa.

El premi per guanyar el lip sync variarà segons qui guanyi. Si la guanyadora és concursant de l’edició, s’endurà deu mil dòlars i tindrà el poder d’eliminar a una de les bottom de l’episodi. En cas que la guanyadora fos la lip sync assassin, els deu mil dòlars se sumarien a un pot que s’enduria la guanyadora del proper playback. Però, que passaria llavors amb l’eliminació? La concursant expulsada s’escolliria a través de la votació de la resta de concursants salvades de la setmana.

El retorn de grans concursants

Aquesta nova mecànica alegra a gran quantitat de fans que es plantegen el retorn de les seves reines preferides. De fet, els rumors asseguren que entre les lip sync assassin es trobaran Alyssa Edwards, Tinity K. Bonet, Manila Luzon o Peppermint. A més, el tràiler ha assegurat que, tot i els canvis, continuarà havent-hi un jurat convidat per episodi. De fet, el cantant Ricky Martin en formarà part de la gala d’estrena que s’emetrà el 5 de juny a VH1.

Pel que fa a les concursants de ‘RuPaul’s Drag Race: All Stars 5’, trobem aspirants de diverses edicions anteriors, sobretot de la tercera i la desena. D’aquesta manera, de la tercera temporada participaran Mariah, India Ferrah i Alexis Mateo; i de la desena tornaran Blair St. Clair, Mayhem Miller i Miz Cracker. Provinent de la vuitena edició, aspirarà a la corona Derrick Barry. Finalment, també estaran en aquesta mítica edició All Stars, Ongina (primera edició), Jujubee (segona edició) i Shea Coulee (novena edició), les tres concursants que, de moment, semblen ser les preferides de l’audiència.