26.6 C
Barcelona
18 setembre, 2021

RECENT

Nou atac homòfob al Raval, el tercer en el mes de juny a Barcelona

L’Observatori contra l’Homofòbia ha confirmat que en el mes de juny s’han produït un total de tres agressions homòfobes a Barcelona. Dues seria’n al Raval i una tercera al Parc Joan Miró de l’Eixample.

Aquest cap de setmana s’ha produït una d’elles a tres homosexuals. La Guàrdia Urbana i l’Observatori Contra l’Homofobia ha confirmat que s’investiga el cas que es va produir aquest mateix diumenge a la plaça Sant Agustí, al barri del Raval a les 00.30h. La Guàrdia Urbana ja té dos sospitosos i els està investigant per un presumpte delicte d’odi i furt, segons fonts del cos.

Segons l’Observatori contra l’Homofòbia, una altra agressió també es va produir al Raval tot i que, de moment, no se n’han facilitat els detalls.

La tercera agressió que recull l’Observatori Contra l’Homofòbia va ser la de l’Àlex Martínez que va parlar amb el matinal “Quin Orgull!”.

Pots recuperar l’entrevista:

L’OBSERVATORI CONTRA L’HOMOFÒBIA VOL ACTIVAR UN SERVEI D’ATENCIÓ A VÍCTIMES PER WHATSAPP

L’Observatori contra l’Homofòbia proposa habilitar un servei d’atenció a víctimes d’agressions LGTBIfòbiques a través de WhatsApp. L’entitat ha traslladat la mesura a l’Ajuntament i a la Generalitat per poder donar una resposta “còmplice i amable” a les persones que pateixen discriminació per la seva condició sexual o gènere. El servei funcionaria els divendres i dissabtes a la nit i disposaria d’un equip de psicòlegs i advocats de l’OCH per atendre les víctimes.

Latest Posts

spot_imgspot_img

El top d'Orgull