Concentració a Prades (Tarragona) en suport al jove amenaçat per ser homosexual i drag queen

Comparteix

El passat dijous desenes de persones es van concentrar a la Plaça Major del municipi de Prades per mostrar el seu rebuig a les amenaces patides per un veí de la comunitat pel fet de ser drag-queen.

Isaac Sosa, també conegut pel seu nom artístic Gala Rouge, va denunciar el dia d’abans davant dels Mossos d’Esquadra rebre una carta amenaçadora en la qual se li exigia tornar-se una “persona normal” o marxar del poble. Tal com s’explica a la denúncia és la tercera vegada que succeeix, ja que ja havia rebut més cartes al febrer i el passat juny.

Després de conèixer-se els fets, l’Ajuntament de Prades, conjuntament amb el suport de h2o.cat, el col·lectiu LGTBI del Camp de Tarragona, va organitzar la concentració on es van reunir gran quantitat de veïns i que va atreure l’atenció dels mitjans.

Davant de desenes de persones, i amb la presència d’Isaac/Gala, es va llegir un manifest condemnant qualsevol atac LGTB-fòbic i ressaltant el dret a la llibertat d’expressió de la identitat de gènere i orientació sexual, que com van recordar, està emparat per la llei. Per finalitzar l’acte, Isaac/Gala va recordar als que estaven allí reunits que no tenia por, ni marxaria de casa .

Celia Oliveras 31/07/2020
647 views
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail