Connect with us

Què busques?

Noticies

L’Observatori Contra l’Homofòbia crea un servei d’atenció per WhatsApp

Comparteix

L’Observatori contra l’homofòbia crea un servei d’atenció per whatsapp per atendre víctimes d’agressions LGTBI-fòbiques.

L’entitat en defensa dels drets LGTBI engega dilluns 10 d’agost una línia d’atenció a les víctimes. El número de contacte 699 90 16 31 estarà disponible de 10 a 14 hores fins al divendres 14 d’agost.

Les persones que s’adrecin al servei podran contactar amb juristes i psicòlegs especialitzats.Aquesta és la tercera prova pilot que es fa, després de dues altres que es van realitzar l’any passat a l’agost i per les festes de la Mercè.

L’entitat destaca “la necessitat d’una major implicació per part de les administracions públiques per poder fer efectiu un servei que ofereixi mecanismes de seguretat i garantia dels drets LGTBI”. Eugeni Rodríguez, president de l’entitat, recorda que “les agressions han tingut un increment del 20% respecte a l’any passat, situant-se en 115 incidències a tot Catalunya”.

Avatar
Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Et pot interessar:

Noticies

ComparteixL’Observatori Conta l’Homofòbia ha registrat 189 incidències contra persones del col·lectiu LGBTI al llarg del 2020. Segons ha denunciat l’entitat es tracta d’un augment...

Noticies

ComparteixL’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), celebra el seu dotzè aniversari i ho fa amb les Jornades “12 anys de l’Observatori contra l’Homofòbia, 12 anys garantint els teus drets”....

Noticies

L'OCH ha escrit una carta a la Direcció General de Diversitat Sexual i Drets LGBTI per exigir que col·labori amb totes les entitats LGBT.

Audios

El programa 'Quin Orgull!' ha entrevistat a Cristian Carrer coordinador tècnic de l'OCH per fer un balanç de totes les agressions LGTBIfòbiques de Barcelona

Noticies

Aquest dissabte una parella de dos nois és trobaven al barri de Gràcia han estat agredits i increpats al crit de "maricones"

Noticies

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) de Catalunya ha fet pública la xifra total d'incidències per LGTBI-fòbia de 2019 registrades per l'entitat: 161.

Orgull

Comparteix La cadena estatal reconeixen que es considera al festival “massa gai”. Hongria no participarà en l’edició 2020 d’Eurovisio. Cada any són alguns els...