Dimecres, febrer 21, 2024
12 C
Barcelona

Sam Smith i Demi Lovato creen unes olimpíades LGBT en el nou videoclip de ‘I’m Ready’

18/04/2020 - Aleix Jaime 

La nova estrena de Sam Smith ha vingut acompanyada de la col·laboració amb la cantant Demi Lovato. A més, el videoclip de ‘I’m Ready’ compta amb la participació de diverses artistes LGBT, així com exconcursants de RuPaul‘s Drag Race, que competeixen en unes olimpíades de l’amor.

Pels fans era inevitable pensar que algun dia arribaria la col·laboració de Sam Smith i Demi Lovato. I és que, tot i que sempre han mostrat la seva amistat públicament, mai havien realitzat cap tema musical de forma conjunta. Tot i això, ‘I’m Ready’ ja ha arribat a totes les plataformes per alleugerir-nos el confinament.

El single, que formarà part del proper àlbum de Smith, s’ha presentat també en forma de videoclip. En aquest, Lovato no és l‘única que acompanya a l’artista, sinó que també ho fan altres celebritats del col·lectiu. D’aquesta manera, l’artista de “To Die For” ha aprofitat el videoclip per donar representació a membres de la comunitat. “El vídeo celebra la diversitat LGBT en totes les seves formes” assegura Smith.

Entre els i les participants, trobem les grans exconcursants de ‘RuPaul’s Drag Race’, Valentina i Gigi Goode, gènere no binari i gènere fluid, respectivament. També apareixen altres artistes trans o de gènere no conforme com Shea Diamond, Alok Vaid-Menon, Karis Wilde, Jeff Hova o Louis Verdad.

https://www.instagram.com/p/B_FtS1FjMnh/

La col·laboració de Sam Smith i Demi Lovato, d’aquesta manera, se’ns presenta com una gran aliada per alleugerir-nos el confinament. La cançó és molt moguda i el videoclip, a banda d’aparentar un homenatge als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, és una celebració de la diversitat. Sembla que Sam Smith ha decidit arraconar les balades a un costat i apostar per temes com aquest, on se’ns presenta de manera més festiva i lliure que mai.

L’àlbum segueix sense data d’estrena

Cal recordar, que fa uns dies Sam Smith va anunciar l’ajornament de l’estrena del seu tercer àlbum d’estudi. Tot i que estava prevista per l’1 de maig, a causa del confinament per la Covid-19 això no ha estat possible. Encara no hi ha data per l’àlbum, però es coneix que comptarà amb la col·laboració de ‘I’m Ready’.