Dimarts, abril 16, 2024
13.8 C
Barcelona

Primera imatge de Billy Porter com la fada protectora a una nova versió de La Ventafocs

L’actor afroamericà Billy Porter, conegut pel seu paper a Pose (una de les sèries LGTBI per excel·lència de l’actualitat), ha penjat a les seves xarxes socials una imatge que ha causat certa sensació.

Es tracta de la primera imatge d’ell mateix caracteritzat fabulosament com la Fada Protectora a una peculiar nova versió cinematogràfica de La Ventafocs. Allunyada de l’emblemàtica iconografia popularitzada per Walt Disney i els contes més tradicionals, la imatge mostra a un Porter exuberant disposat a jugar amb la seva expressió de gènere sense cap mena de complex.

“La màgia no té gènere”, proclama l’artista en el seu compte de Twitter.

Per desgràcia, la revelació d’una fada protectora sense gènere no ha estat exempta de polèmica. A les respostes a la piulada de l’actor s’hi acumulen opinions molt negatives, moltes caient desafortunadament en la LGTBIfòbia.

Aquesta nova versió de La Ventafocs, una producció d’Amazon Prime, serà un musical que reimaginarà la història tradicional amb què tots hem crescut. Per cert, que la nova Ventafocs serà ni més ni menys que la cantant Camila Cabello.

Rafa Delgado
Marica d'empenta d'una edat estupenda.