Dimarts, maig 14, 2024
17.7 C
Barcelona

Pabllo Vittar llença la segona part del seu nou disc ‘111’

25/03/2020 - 12:13h.

Després de la filtració del disc a Internet, l’artista brasilera Pabllo Vittar va decidir ahir dimarts avançar-se a la data de publicació i llançar el seu nou disc ‘111.2’!

En aquesta segona part del disc ‘111’ ens trobem entre altres la cançó ‘Timida’ cantada en castellà amb l’artista mexicana Thalía. A aquesta se li sumen temes com Clima QuenteRajadão i Salvaje. A més hi trobem Ponte Perra, novament amb castellà, Flash Pose conjuntament amb Charly XCX i Amor de Que.

Si tot va bé, Pabllo Vittar visitarà Barcelona pel Festival Primavera Sound al juny. Amb 24 anys l’artista drag queen acumula ja tants milions de seguidors a les xarxes socials que ha superat al seu icònic ídol RuPaul. Les reproduccions de les seves cançons i vídeos desborden les plataformes de streaming com els carnavals les rues de Rio.

A més Vittar sempre està donant suport i fent d’altaveu a la comunitat LGTBIQ+ al seu país on actualment està l’extremadreta en el poder. De fet, la revista TIME descriu Vittar com “una de les líders de la pròxima generació”. Sens dubte mentre el món sencer el balla, Bolsonaro tremola!

Et deixem amb el seu nou disc que podrás escoltar com no a la programació d’Orgull Ràdio!

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio