Dijous, juny 20, 2024
22.2 C
Barcelona

Obert el càsting per presentar-se a ‘Drag Race España’

Fa uns mesos es va donar a conèixer que Atresmedia comptaria amb la versió espanyola de Rupaul Drag Race sota el nom de Drag Race España. Des de les hores són molts els rumors que han rondat al voltant del nou format al canal espanyol. 

Ara, a uns dies d’acabar l’any, Atresmedia ha obert el càsting perquè les concursants es puguin presentar i aconseguir així competir per ser la millor drag queen. Per a apuntar-se, només cal entrar en el seu web i emplenar un formulari amb les teves dades personals i informació sobre la teva carrera com drag.

Tot i que s’han obert el càsting, encara no es coneix qui conduirà el programa ni tampoc qui formarà part del jurat. Hi ha noms com els de Deborah Ombres, Samantha Hudson, La Prohibida, Kika Lorace, Topacio Fresh, La Terremoto de Alcorcón o Josie que sonen com a possibles noms que formarien part de jurat o per presentar.

L’objectiu de ‘RuPaul’s Drag Race’ és molt senzill: trobar a la pròxima reina drag. Per a aconseguir-ho, els seus participants han de superar tota classe de reptes en cadascun dels episodis per a demostrar que són mereixedors d’aquest títol.

https://twitter.com/DragRaceEs?s=20

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio