Dimecres, juny 19, 2024
20.7 C
Barcelona

Madonna tancarà el WorldPride a Nova York amb un concert el 30 de juny

La cantant Madonna s’encarregarà de donar tancament al mes de l’Orgull a Nova York, que aquest any acull el WorldPride amb motiu del cinquanta aniversari dels altercats de Stonewall Inn, amb un concert el dia 30 de juny, va anunciar aquest dilluns l’organització de l’esdeveniment.

L’anunci es va realitzar a través d’un vídeo en el programa matutí de la cadena NBC “Today”, que recull diversos missatges d’usuaris en les xarxes socials que esperaven un concert de l”Ambició Rossa’ per a commemorar les cinc dècades de l’esclat de l’Orgull LGBT.

“Hem de fer-ho amb amor”, se sent a la intèrpret de “Material Girl” en el vídeo, difós també a través de xarxes socials, en un dels seus habituals missatges a favor de la diversitat.

Resultado de imagen de Madonna World PrideMadonna ha estat considerada des dels seus inicis com una icona gai, gràcies a les lletres de les seves cançons com “Vogue” o “Like a Virgin”, o amb els seus videoclips on ha fet bandera dels drets del col·lectiu.

El concert tindrà lloc durant la festa “Pride Island” (Illa de l’Orgull), un esdeveniment de dos dies de durada i que comptarà amb l’obertura el dia 29 de la cantant jamaicana Grace Jones.

Les entrades per al festival es van vendre al març, encara que encara es poden adquirir en llocs webs de revenda oficials per preus astronòmics.

El primer senzill d’aquest àlbum, “Medellín” -amb el colombià Maluma-, ja compta amb més de 27 milions de visualitzacions en YouTube.

La cantant va anunciar a principis de maig la nova gira del seu disc, on aposta pels escenaris més “íntims” dels teatres en lloc dels estadis que acostuma a omplir.

Abans dels espectacles que té previst celebrar al setembre, Madonna participarà en les festivitats de l’Orgull Mundial, que van arrencar el passat 1 de juny i que duraran tot el mes.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio