Dissabte, maig 18, 2024
19.8 C
Barcelona

Guia: Què es podrà fer i que no a la nit de Sant Joan a Barcelona?

En la nit del dimecres 23 al dijous 24 de juny, Barcelona celebra la tradicional nit de Sant Joan. Una jornada encara marcada per la pandèmia, ja que moltes activitats no se celebraran com de forma habitual en els últims anys per controlar l’aforament.

Les platges estaran obertes per a el Sant Joan a Barcelona. El seu accés estarà controlat. L’ajuntament ha anunciat que no serà possible d’entrar-hi amb tendes, equipaments de música i begudes alcoholitzades. Les platges estaran tancades si la taxa d’ocupació assolit 100%.

Els xiringuitos acolliran igualment els seus clients. Al vist de l’afluència esperada, és aconsellat de reservar riu amunt una taula per aprofitar els bars de platja.

Discoteques i bars musicals podran obrir fins a les 3.30 h amb un aforament del 100 % en espais exteriors i del 50 % als interiors. Els locals amb aforaments de més de 500 hauran de fer venda anticipada amb un registre de dades per garantir la traçabilitat. Les sales més petites hauran de fer el registre, però es podrà fer “in situ”.

La mascareta serà obligatòria a l’hora de ballar però no la distància de seguretat. Així doncs, els espais de consumició de begudes i les zones de ball hauran d’estar clarament separats. Hi ha hagut queixes dins dels sector perquè no tots els locals poden fer aquesta separació.

Les terrasses exteriors podran acollir grups de fins a 10 persones i estar obertes fins a la una de la matinada.

Foguera de Sant Joan a Gràcia

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio