Dijous, juliol 25, 2024
25.9 C
Barcelona

Entrevista a Tània Verge, nova consellera d’Igualtat i Feminismes

Aquest matí al programa matinal d’Orgull Ràdio amb Oriol Serra han conversat amb Tània Verge, nova consellera d’Igualtat i Feminismes del Govern de la Generalitat de Catalunya, qui va ser esmentada el passat 26 de maig de 2021.

Amb ella s’ha parlat de com va rebre la proposta d’aquesta nova conselleria: “Amb molta il·lusió perquè és un projecte que es presenta molt potent i amb una necessitat de sacsejar la manera de fer polítiques, és una transformació molt necessària”.

Verge ens explicava la necessitat que hi havia de tenir aquesta nova conselleria: “És evident que a la nostra societat hi ha moltes desigualtats i sobretot violències de tota classe” explicava la consellera.

També ha volgut deixar clar que les seves polítiques seran transversals i interseccionals, on treballaran conjuntament per garantir el dret a l’autodeterminació de les persones trans: “Només hi ha una opció possible a Catalunya, hi tenim un marc normatiu i orientador transinclusiu, són drets humans. Cal tot un desplegament amb polítiques que abastin aquests àmbits”

“En aquests 4 anys no acabarem amb les violències, però podem garantir que pel que fa als poders públics s’actuarà amb consideració digna i s’acompanyarà a totes les persones que hagin patit alguna agressió”

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio