Dijous, gener 20, 2022
7.2 C
Barcelona
spot_img

¡Corten!, la nova pel·lícula protagonitzada per La Prohibida i Samantha Hudson

Marc Ferrer, llicenciat en Cultura Audiovisual a la UPF i director de diversos curtmetratges i videoclips, està gravant a Barcelona la seva nova pel·lícula, ¡Corten!. Es tracta, aquest cop,
d’una aposta pel cinema independent, que uneix terror, humor i cultura queer. S’inclou dins del gènere italià del giallo, en el que regna el suspens, i es combina el terror i l’erotisme, juntament, en aquest cas, amb una dosi d’homoerotisme.

El film té com a protagonista la cantant drag queen La Prohibida, i hi apareixen també icones queer com Samantha Hudson i Asul Marina. S’uneixen també al rodatge l’actriu Maria Sola i l’actor Álvaro Lucas. ¡Corten!, parla de l’esforç d’un ingenu director després de fracassar en una pel·lícula, que s’uneix amb història d’amor entre el mateix director i un actor, que s’enamora d’ell a través de la seva obra.

El rodatge, s’ha situat a la ciutat de Barcelona i s’ha gravat al llarg de l’última setmana de Novembre i la primera de Desembre. El film compta amb la col·laboració de la plataforma audiovisual Filmin i l’ajuda d’un Verkami, que ha assolit l’objectiu mínim de 3.500 euros per cobrir els costos de producció. La idea és que la postproducció s’iniciï al 2021 i el públic pugui gaudir del visionament el juny del mateix any.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio