Dimecres, abril 17, 2024
15.8 C
Barcelona

Comença la 15ª edició del torneig multiesportiu Panteres Grogues

Entre el 17 i 19 de setembre, Barcelona acollirà el clàssic esdeveniment LGTBI+ Panteresports on enguany es donaran cita al voltant de 900 esportistes. Es reprèn d’aquesta forma aquest torneig que no es va poder celebrar l’any passat acausa de la pandèmia.

En el torneig hi haurà competicions de vóley, vóley platja, futbol, bàsquet, pàdel, tennis, tennis de taula, natació i rem. També per primera vegada es podrà gaudir d’un partit amistós d’Handbol gràcies a la col·laboració del club esportiu G·Madrid Sports.

Panteresports és un esdeveniment que fomenta la inclusió del col·lectiu LGTBI+ en l’entorn esportiu. Totes les activitats, lluny de perseguir la victòria com a únic objectiu, prioritzen la participació i la socialització, de manera que lxs participants puguin relacionar-se en un entorn amable i distès, i gaudir jugant.

El Panteresports és una eina més per a lluitar contra la violència que sofreix el col·lectiu LGTBI i que durant els últims tres anys ha anat en augment. L’esport no és encara un espai lliure de LGTBI-fòbia, per aquest motiu des de Panteres Grogues, especialment enguany en què els delictes d’odi han augmentat tant, demanem a la societat ens doni el seu suport i que puguin veure que totes les persones participants tenim els mateixos drets, ser lliures, ser respetadxs i viure en un entorn segur.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio