Dimarts, desembre 5, 2023
8.9 C
Barcelona

Els Power Rangers tindran el seu primer personatge LGBT

Fa uns anys, va arribar a les pantalles dels cinemes una pel·lícula d’un dels personatges més estimats dels 90, Power Rangers; no obstant això, no va tenir una recepció i es va decidir no realitzar una segona part d’aquesta aventura que va tornar a posar a aquest esquadró que adquireix vestits fantàstics en els reflectors.

En aquesta cinta, el personatge que va interpretar Becky G, la Power Ranger groga fa una referència directa a la seva sexualitat que només queda esmentada en un diàleg on diu que té “problemes amb la seva núvia”; no obstant això, mai es va abordar més endavant, per la qual cosa la inclusió va ser limitada.

Perquè, pel que sembla, aquesta inclusió podria desenvolupar-se millor en la nova sèrie de televisió que es transmet per Netflix als Estats Units, perquè en els nous episodis de Power Rangers Dino Fury es va revelar una connexió especial amb la power ranger verda.

D’acord amb CoomicBook, en l’últim episodi de Dino Fury, Power Rangers acaba de presentar el primer Ranger LGBTQ+ en Izzy de Tessa Rao.

Izzy és el ranger verd de l’equip, i encara que no es tenen tots els detalls de l’episodi, se sap que en un moment de l’episodi Izzy agarra la mà de Fern, interpretada per Jacqueline Joe, i s’allunyen felices de la mà.

Aquest és un moment important per a la franquícia i, com molts han assenyalat, molt retardat. Un dels segells distintius dels Power Rangers sempre ha estat la seva diversitat i inclusió, i aquest és un pas més en aquest sentit.

El productor executiu de Power Rangers Dino Fury, Simon Bennett, ha respost diverses vegades als comentaris sobre l’episodi, i quan algú va esmentar que possiblement es tractava d’una tàctica de màrqueting, Bennett va assegurar que aquest no era el cas comentant que “T’asseguro que no va ser una tàctica de màrqueting. I sí, molt endarrerit”. 

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio