Dilluns, abril 15, 2024
16.8 C
Barcelona

Orgull Ràdio finalista dels Premis de Comunicació Local 2021

El jurat dels Premis de Comunicació Local ha seleccionat els finalistes dels premis 2021. Els premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del Mercat Audovisual de Catalunya dimecres 29 de setembre en una gala que començarà a les 19h en directe a XALA! i que es podrà veure i escoltar en diferit a les 23h a les televisions i ràdios locals.

Orgull Ràdio és finalista al dels Premis de Comunicació Local 2021 en la categoria de millor ràdio junt amb Ràdio Tordera i EMUN FM Ràdio.

En altres categories trobem a Canal Reus TV, Canal Blau i Canal 10 Empordà com a millor televisió o a millor Digital betevé, La Veïnal i Diari de Barcelona.

I en la categoria de continguts audiovisuals com a millor contingut en vídeo Gastromòbil (Canal Reus TV), Èm çò qu’èm (Lleida Televisió) i Operació Paki (Televisió de Cardedeu). Millor contingut en àudio Col·lectius en xarxa (Ràdio Premià de Mar), Soc jove, i encara visc a Sant Quirze (Ràdio Sant Quirze) i Palau Notícies (Ràdio Palau). Multimèdia: Tu qui ets. I ara què? (Vallès Visió), Testimonis d’una pandèmia (Ràdio Sant Andreu), projecte transversal web cugat.cat (Cugat Mèdia).

Els guanyadors de les set categories es donaran a conèixer a la cloenda del MAC dimecres 29 de setembre en una gala que començarà a les 19h en directe a XALA! i que es podrà veure i escoltar en diferit a les 23h a les televisions i ràdios locals.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio