Dijous, juny 20, 2024
20.1 C
Barcelona

Samantha Hudson actuarà al Sonar 2022

El Sónar 2022 tanca el seu cartell amb l’anunci aquest dijous d’una trentena de noves incorporacions, entre les quals destaca el retorn de Niño de Elche (al costat d’Ylia i 40 músics de la Banda de música ‘La Valenciana’), el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés reinterpretant ‘Clamor’ i el nou show en viu de Samantha Hudson. Aquest últim suposa un nou repte per la performer, ja que els seus temes actuals del seu últim treball ‘Liquidación total’ hauran de ser adaptats a ritmes electrònics pel festival.

El duet britànic Paranoid London i les propostes de música de ball emergents com l’australià Partiboi69, el house dels sud-africans Kabza De Small x DJ Maphorisa (com a Scorpion Kings) o els sons dels asiàtic-britànics Yung Singh b2b SUCHI, són altres incorporacions destacades. Després de dos anys d’absència per la pandèmia, el festival torna a la normalitat amb l’edició que se celebrarà del 16 al 18 de juny.

Els nous artistes anunciats avui se sumen a The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat o C.Tangana, Arca, Eric Prydz, Headie One, Morad, Bonobo, Nathy Peluso, Overmono i els DJ sets de figures com Charlotte de Witte, Helena Hauff o The Blessed Madonna entre molts d’altres noms ja confirmats per aquesta edició de retrobament amb el públic.

D’altra banda, el festival ha donat a conèixer també els primers detalls de Sónar+D, que estrenarà nous espais i escenaris, ocupant la totalitat del Palau de Congressos (Fira Barcelona) i inaugurant SonarÁgora i un nou escenari +D dedicat a converses amb un alt component audiovisual i actuacions híbrides, entre la conferència i l’espectacle. Els principals eixos temàtics de la trobada giraran entorn de la Web3 -economies digitals, criptoart, mercat creatiu digital, etc.-, la Intel·ligència Artificial (IA) -amb les implicacions artístiques, tecnològiques, polítiques, socials i ètiques que comporta- i l’ecologia acústica -la Terra, la naturalesa i l’acció humana observades a través del so, alhora font fonamental per a la recerca i el desenvolupament tecnològic-.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio