Dimarts, febrer 20, 2024
14.7 C
Barcelona

Agressió homòfoba al mercat municipal del Clot: “El gos ha detectat que ets ‘maricón'”

17/04/2020  - Redacció

L’atac homòfob ha passat aquest mateix matí de divendres quan un jove de 28 anys ha anat a comprar al mercat municipal del Clot, al districte de Sant Martí. A causa de l’estat d’alarma i del control d’aforament de molts espais, el jove estava realitzant cua per accedir a l’interior del recinte quan dos vigilants de seguretat que regulaven l’accés han deixat passar una noia abans que ell. A estat aleshores quan un dels treballadors de seguretat li ha dit “Primer nosaltres” segons ha publicat el digital Tot Barcelona.

Un cop el jove es disposava a sortir del recinte del mercat municipal quan s’ha tornat a topar de nou amb el mateix membre de vigilància que l’havia increpat anteriorment i li ha dit: “Que sàpigues que el gos (de vigilància) ha detectat que ets maricón”

Segons el relat del jove aquest membre de la seguretat anava acompanyat d’un altre vigilant que no sols no ha intervingut sinó que a més s’ha rigut amb el seu company quan li ha fet els comentaris homòfobs.

El jove ha denunciat els fets a la comissaria de Glories dels Mossos d’Esquadra per interposar una denúncia dels fets.

El president de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), Eugeni Rodríguez, ha exigit “que a l’empresa de seguretat se li rescindeixi el contracte” i ha recordat que els mercats són equipaments municipals.

ABP Sant Martí.jpg | Adreça: Carrer de Bolívia, 30-32 Poblac… | Flickr

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio