Dimecres, febrer 28, 2024
12.8 C
Barcelona

Agenda LGTBI i cultural del 5 al 12 de desembre

‘Quin Orgull’, el programa matinal d’Orgull Ràdio, t’ofereix una sèrie de propostes per la setmana en una nova agenda cultural LGTBI.

L’Olga Fernàndez ens parla de quines activitats hi ha per aquest llarg pont de la Constitució. Aquests són alguns dels plans:

  • El Bar La Federica acollirà el dissabte 7 de desembre l’acte Perú Sexual, on hi haurà una mostra de curtmetratges LGTBI sobre les dissidències LGTBI en Perú.
  • Barcelona Gay Men’s Chorus té també una cita aquest pròxim dilluns 9 de desembre, amb l’espectacle “Actua amb Cor”, on interpreten els millors temes de la temporada i presenten en primícia noves cançons del seu nou show.
  • El Centre LGTBI participa en el cicle Desmuntant el Franquisme amb l’objectiu de treballar en la recuperació de la memòria dels cabarets que es van popularitzar al Paral·lel a les acaballes del franquisme i durant la transició 
  • La tarda de l’11 de Desembre, l’Observatori contra l’Homofòbia celebra la Jornada “11 anys contra l’odi”, al Centre d’Art Tecla Sala d’Hospitalet

Si vols que la teva activitat surti en la nostra agenda escriu-nos a info@orgull.cat

Resultat d'imatges per a "Barcelona Gay Men’s Chorus""