Ferran Poca és elegit nou president d’ACEGAL

Comparteix

Ferran Poca ha estat elegit aquest mateix dilluns president de l’Associació Catalana d’Empreses del col·lectiu LGTBI en una votació on han participat els socis de l’entitat.

Barcelona,16 de setembre de 2019 – Aquesta mateixa tarda en una junta a porta tancada els més de 100 socis que formen ACEGAL han triat Ferran Poca Curcó, director de Locamente, com a nou president de la patronal d’empreses LGTBIQ i organitzadora de Pride! Barcelona. A través d’unes eleccions anticipades, a causa de la precipitada dimissió de Juan Julià el juny passat a causa del veto a Ciutadans, la candidatura unitària encapçalada per Poca ha estat la guanyadora.

La nova junta que estarà composta per deu socis de l’entitat té tres objectius clars per a aquest mandat 2019-2023; en primer lloc potenciar el Gaixample revitalitzant les activitats i el comerç enfocat al col·lectiu LGTBI de la zona.

En segon lloc aquesta nova junta directiva vol col·locar Barcelona com a ciutat pionera en captació de talent i lluita pels drets LGTBIQ.

 “Les empreses i professionals que treballem per al col·lectiu tenim el mandat de crear espais diversos i assegurances fent tot el que estigui a les nostres mans perquè les reivindicacions i els drets aconseguits no facin marxa enrere”

 I per a finalitzar fer que Pride! BCN sigui “la Festa Major dels drets humans de Barcelona” convertint la ciutat en “un referent europeu per als viatgers del col·lectiu LGTBIQ“.

El nou president ha volgut fer èmfasi en aquest últim punt apuntant que “ACEGAL com a organitzadora de Pride! Barcelona i com a motor d’oci i entreteniment per al col·lectiu, ha de crear l’altaveu perquè les reivindicacions de les 32 entitats socials que formen part Pride! arribin al major nombre de ciutadans”.

Poca no ha volgut deixar d’agrair a Juan Julià i a l’antiga junta de ACEGAL el treball que van fer durant l’any i mig de mandat.

Demà el programa ‘Quin Orgull!’ entrevistarà el nou president d’ACEGAL a partir de les 10h

1086 views

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail