Dimarts, juliol 16, 2024
24.1 C
Barcelona

Un altre local que desapareix: La Disco Metro es lloga

Si fa uns mesos la Sala Tango tancava de forma definitiva les seves portes a Carrer de la Diputació, 94, ara ho fa la mítica Discoteca Metro al Barri de Sant Antoni – Eixample. Tal com ha pogut confirmar Orgull Ràdio, la mítica sala que festes es troba disponible per a llogar per la immobiliària Forcadell i ja s’ofereix a diferents portals de lloguer amb el seu interior vuit.  Tal com s’informa en l’anunci, el local té 240 m2 repartits en dues plantes i busca nou arrendatari per 1.800 euros al mes.

Les mesures restrictives amb l’oci nocturn i l’elevada despesa en lloguers i subministrament que han hagut de seguir assumint ha fet que el local no pogués seguir endavant per sorpresa dels seus usuaris habituals. La sala ha tancat amb la incertesa de què passarà amb les festes com Emeclub, Rainboworld party o Circa Club entre altres que es realitzaven en l’interior de l’espai.

L’espai va obrir el el 1989 quan gairebé no hi havia establiments nocturns adreçats al públic gai a l’Eixample. Ara está en el aire la seva continuitat com a discoteca.

Sorpresa i preocupació a xares socials: “No se merecía un final tan triste”

Si abans de la pandèmia la varietat de festes LGTBI era escassa, després de la pandèmia ara preocupa que després d’ella l’oferta sigui mínima.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio