Connect with us

Què busques?

Noticies

Tornen les Spice Girls amb una nova cançó titulada ‘Feed your love’

Comparteix

Com a part de la celebració pels 25 anys del single “Wannabe”, un dels seus majors èxits que es va estrenar en 1996, la banda britànica de les Spice Girls va anunciar el llançament d’un vinil i un casset d’edició limitada amb tres versions del tema al costat del lliurament d’una nova cançó.

Es tracta de “Feed Your Love”, un tema inèdit que arriba per als fanàtics del quintet anglès a 14 anys del seu més recent treball musical, en 2007. Una cançó que va ser composta per les pròpies integrants del grup i els coescriptors de “Wannabe”: Richard Stannard i Matt Rowe.

El EP amb tots dos temes es titularà “Wannabe25” i comptarà amb la presència de totes les integrants de la banda, inclosa Victoria Beckham, els qui estrenaran el treball en les plataformes digitals a partir del 9 de juliol i en els seus formats de vinil i casset des del 23 de juliol.

Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Comentaris

Et pot interessar:

Cazadores de girlbands

ComparteixAquest dijous, ‘Cazadores de Girlbands‘ han parlat de les conegudes Spice Girls. Han explicat com són les seves carreres en solitari, i com amb el pas del...