Connect with us

Què busques?

Noticies

‘The Stonewall Inn Gives Back’ recaptarà diners pels artistes nocturns LGBT

Comparteix

La matinada de divendres es podrà gaudir de ‘The Stonewall Inn Gives Back’, el concert benèfic dedicat als artistes nocturns LGBT.

Comparteix

22/04/2020 – Aleix Jaime

L’organització Stonewall Gives Back Initiative i la productora World of Wonder estrenen The Stonewall Inn Gives Back, un concert benèfic en línia dedicat als artistes nocturns afectats per la pandèmia. Els concerts, que seran en directe, es podran visionar la matinada del divendres 24 d’abril.

El món artístic i nocturn LGBT és un dels sectors laborals més afectats a causa de la pandèmia global per la Covid-19. És per aquest motiu que cada cop són més les iniciatives artístiques i, sobretot, musicals que s’estan estrenant durant aquests dies. De fet, fa menys d’una setmana que es va dur a terme el One World: Together at Home. Aquest va ser liderat per Lady Gaga i va recaptar més de 50 milions de dòlars per la pandèmia del coronavirus. El dijous 23 d’abril arriba el torn de The Stonewall Inn Gives Back, dedicat a tots els artistes LGBT afectats.

Cartell de The Stonewall Inn Gives Back

El festival en línia estarà presentat per Michelle Visage i Tyler Oakley, i compta amb una gran cartellera d’artistes LGBT, així com d’icones aliades al mateix col·lectiu. D’aquesta manera, el pròxim dijous (matinada de divendres a la península), podrem gaudir d’estrelles del pop actuals com Troye Sivan, Kim Petras o Pabllo Vittar i d’estrelles més icòniques com Cyndi Lauper, Rufus Wainwright o John Cameron, entre d’altres.

Troye Sivan. Font: Getty Images

Els diners recaptats per aquest festival benèfic es destinaran en l’ajuda de tots els artistes estatunidencs que hagin treballat en l’oci nocturn LGBT durant l’últim any. I és que gran part d’aquest sector està vivint situacions de gran vulnerabilitat, sobretot, econòmica a causa de la pandèmia global de la Covid-19. D’aquesta manera, a partir de forma col·lectiva i a través de la música, diversos artistes internacionals s’han unit per ajudar aquesta part de la comunitat.

The Stonewall Inn Gives Back és un nou exemple d’acte solidari que se suma a les diverses iniciatives benèfiques dutes a terme des de l’inici de la pandèmia i que, alhora, ens alleugereixen el confinament.

On es podrà veure?

El festival The Stonewall Inn Gives Back es podrà visionar a través de la web de l’organització o  del canal de YouTube de World of Wonder, WowPresents. L’emissió serà en directe el dijous 23 d’abril a les 20:00h als Estats Units. A la península es podrà gaudir dels concerts la matinada del divendres 24 d’abril, exactament començaran a les 2:00h.

Creat per

Et pot interessar:

Quin Orgull!

Comparteix Demà s’estrena al primer festival d’arts visuals i escèniques que presenta com a temàtica central i única el gènere i la identitat sota...

Noticies

ComparteixFIRE!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona, no es va poder celebrar amb normalitat durant el mes de juny a...

Orgull

Tot i no celebrar-se enguany el Festival d'Eurovisió, TVE emetrà una programació especial. Coneix tots els detalls per substituir les gales.

Noticies

Les llibreries Antinous, Carbonera, Complices o +Bernat han hagut de replantejar la seva forma de negoci per a poder seguir vivint durant el confinament.

Noticies

Elton John, Billie Eilish i Gaga participen en un concert mundial que es podrà seguir per diverses plataformes per donar suport als treballadors sanitaris

Noticies

El coronavirus afecta la Indústria musical ajornant estrenes musicals com l'àlbum de Lady Gaga o el de Sam Smith. També afecta a cantants nacionals.

Noticies

El Centre LGTBI ha hagut de tancar a causa de la pandèmia i, amb ell, totes les entitats que utilitzaven els seus espais.

Orgull

Simón Perera s'estrena de PRISMA a "Quin Orgull!' per parlar dels antiretrovirals de VIH utilitzats per lluitar contra el nou coronavirus.