Dimecres, febrer 1, 2023
13.2 C
Barcelona

The Sinners Kiki Ball: l’escena ballroom torna a Barcelona

Anna Yang i House of Ubetta han organitzat aquest esdeveniment on el voguing és el protagonista

El dissabte dia 22 de febrer a les 16:30 h tindrà lloc una Kiki ball a Barcelona. L’esdeveniment, organitzat per Anna Yang i House of Ubetta, pioners de l’escena ballroom a Barcelona, es desenvoluparà a la nau Bostik, al barri de Sant Andreu. En aquesta ocasió la ball s’ambienta en els 7 pecats capitals i, per això, se celebrarà sota el títol The Sinners (Els pecadors).

Es tracta d’una activitat on tothom que vulgui pot anar a veure l’espectacle i on també s’hi pot participar. La competició constarà ni més ni menys que de 9 categories entre les quals es troben: Runway, Face, Realness, Virgin Performance (on hi podran participar aquelles persones principiants en estils com Old Way, New Way o Vogue Fem), Old Way vs New Way, Sex Siren, Arms control vs Hands Performance, Vogue Fem i Team performance.

Com a tota ball no hi faltarà la presència del jurat que estarà format per especialistes de tot el món i de cases tan importants com la House of Ninja.
La durada prevista de l’esdeveniment són unes 5 hores i mitja, pel que es recomana agafar un bon lloc i gaudir de l’espectacle.

Però, què és una ball?

Una ball és una festa, una competició, on el voguing i la llibertat de ser qui ets són els protagonistes. Les balls construeixen espais segurs perquè tothom pugui expressar-se de la manera que vulgui. En elles, els participants competeixen en diferents categories per aconseguir el tan premiat Gran Prize.
Des dels seus inicis, les balls han crescut a partir de la no-discriminació, la visibilització i la presència del col·lectiu LGBTIQ+ així com de les persones racialitzades.

Si voleu més informació sobre la ball del dia 22 us animem a visitar l’Instagram de @ball_celona_scene on podreu trobar contingut encara més detallat. A més a més, si el que voleu és ampliar el vostre coneixement sobre la cultura vogue us animem a veure el documental Paris is Burning (disponible a Netflix i altres plataformes) que explica els inicis d’aquesta cultura.