22.3 C
Barcelona
25 setembre, 2021

RECENT

El retorn d’OT, el rescat de DiCaprio i la quasi mort de Zac Efron

13/01/2020

Com cada setmana la Mar Jiménez ha portat a ‘Quin Orgull’ el millor salseo de les cares més conegudes del moment. Avui hem parlat de l’estat de salut de Zac Efron,perquè l’actor va haver de ser ingressat d’urgència fa algunes setmanes a Austràlia per haver agafat febre tifoidal o una infecció bacteriana durant el rodatge del seu nou reality “Killing Zac Efron” (matant al Zac Efron) a Papua Nova Guinea. Dies després de rebre l’alta, va compartir a Instagram una imatge d’ell rodejat de nens i al peu de foto explicava que sí que havia estat malalt però que ja estava recuperat i passaria les festes a casa amb amics i família.

També hem comentat que el Leonardo DiCaprio va salvar a un home que va caure d’un iot de morir ofegat al després de passar més de 10 hores desaparegut al Carib. L’home va caure del vaixell estant una mica begut i, després de sentir el SOS, DiCaprio va sortir a buscar-lo, tot i que les condicions del mar no eren idònies i el seu vaixell era l’únic que l’estava buscant. Quan ja s’estava fent de nit van poder localitzar al nàufrag, que feia hores que estaba a la deriva i inconscient.

I hem acabat parlant amb l’Oriol Serra amb l’estrena de la nova edició de Operación Triunfo i els seus 16 concursants: Nick, Hugo, Samantha, Eli, Favio, Eva, Maialen, Javy, Jesús, Ariadna, Bruno, Nia, Rafa, Gerard, Anaju i Anne.

Tot això en una nova secció de Salseo!

Latest Posts

spot_imgspot_img

El top d'Orgull