Dimarts, febrer 20, 2024
14.7 C
Barcelona

Primavera Sound canvia de dates a l’agost

El festival Primavera Sound Barcelona se celebrarà del 26 al 30 d’agost en lloc del primer cap de setmana de juny, després que l’organització hagi decidit posposar l’esdeveniment “per causes de força major” vinculades a la crisi del coronavirus.

En un comunicat aquest dissabte, Primavera Sound ha explicat que la venda d’entrades es reobrirà una vegada finalitzi l’estat d’alarma, i que les ja adquirides per a l’edició d’enguany –la vintena– continuaran sent vàlides.

“Ens sentim en l’obligació i responsabilitat de contribuir en la mesura que puguem a la supervivència de l’escena de la música en directe, el paper del qual serà clau en el retorn a la normalitat després d’aquesta situació absolutament inèdita i mai abans afrontada pel sector cultural i tots els seus agents”, ha explicat l’organització.

Mateix cartell a l’Agost? 

Des de l’organització del festival han informat que es “dedicaran tots els nostres esforços perquè aquest canvi imposat arran de l’actual crisi sanitària global alteri el mínim possible la programació del festival”.

El Primavera Sound anuncia récord

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio