Dimarts, febrer 20, 2024
14.7 C
Barcelona

Netflix estrena l’esperat documental sobre Britney Spears

Aquest dimarts 28 de setembre, Netflix estrenarà el documental sobre Britney Spears, titulat Britney vs. Spears i que aprofundirà més en la història de la vida de l’aclamada intèrpret i la seva cerca pública i privada de la llibertat.

El documental, de 94 minuts de durada, compta amb un treball de recerca de dos anys i mig, entrevistes exclusives i nous documents que mostren la trajectòria de l’estrella del pop, els seus escàndols i la seva pròpia situació legal.

Dirigit perErin Lee Carr, qui també va estar darrere del documentalFraming Britney Spears del New York Times, teixeix una línia de temps amb vells i nous protagonistes, trobades secretes i la batalla de Britney per posar fi a la seva tutela.

En Hulu també es va estrenar Controlling Britney Spears que és un seguiment als fets exposats en la primera pel·lícula.

Controlling Britney Spears detalla un informe publicat per The Times que va revelar que Spears li va dir a un investigador de la cort en 2016 que la seva tutela s’havia convertit en “una eina opressiva i de control” en contra seva.

I ara què? Britney vs Spears estarà disponible en Netflix a partir del dimarts 28 de setembre. Si arriba l’hora i no veus la pel·lícula, dóna-li un moment, prem actualitzar, i hauries de poder reproduir-la.

El documental s’estrenarà en Netflix un dia abans de la pròxima audiència del cas de Britney Spears. La jutgessa Brenda Penny, que supervisa el cas, tindrà l’última paraula per a decidir si posa fi a la tutela de Spears.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio