Divendres, juny 14, 2024
19.2 C
Barcelona

‘Maricón Perdido’, la sèrie autobiogràfica de Bop Pop, es roda a Barcelona i voltants

El canal de televisió de Warner Media, TNT, suma una nova sèrie als seus originals, una ficció inspirada en la vida de l’escriptor Bob Pop anomenada “Maricón perdido”.

Diferents ciutats de Catalunya han estat escollides per fer d’escenari del rodatge de la sèrie, que va iniciar les gravacions aquest mes de novembre. Barcelona ha estat el primer destí a rebre la història de Bob Pop. La ciutat de Cardedeu ha estat escollida també plató de la sèrie, on durant les darreres setmanes de novembre s’està gravant en un habitatge particular del passatge de Pau Gesa.

Maricón Perdido', la serie de Bob Pop para TNT, inicia su rodaje y anuncia  su reparto con 4 caras conocidas

La producció de la sèrie és en mans de El Terrat que ha acceptat la proposta de produir una història protagonitzada per un noi de poble en cerca de la seva identitat, que l’espectador podrà veure en diferents etapes de la seva vida. Als anys 80 quan és un adolescent amb sobrepès aficionat als musicals; el període de descobriment en la seva etapa com estudiant a Madrid i finalment en el present, ja com a escriptor. La sèrie comptarà amb el debut del novell Gabriel Sánchez, que interpretarà al Bob de tretze anys, Carlos González que es posarà a la pell del protagonista dels 20 als 30 anys i el mateix Bob Pop que farà d’ell mateix en l’actualitat. Pel que fa a les últimes incorporacions al rodatge, Candela Peña i Carlos Bardem encarnarà els pares de Bob, Miguel Rellán al seu avi i Alba Flores la seva millor amiga de la Universitat.

La direcció de la sèrie també ha estat una aposta pels nous talents, convertint així al jove Alejandro Martín en el director d’aquesta trama de sis capítols que assegura s’ha pres la seva poca experiència amb molta empatia i respecte. El protagonista, Bob Pop assegura que hi ha hagut una gran entresa entre ells i afegeix que veure’s interpretat pels actors i actrius li ha fet entendre’s d’una forma que sol no hagués pogut descobrir. Tot des de la voluntat de trencar complexos i prejudicis, parlant per qui s’ha vist obligat a reinventar-se per poder ser feliç.

Maricón Perdido', la serie de Bob Pop para TNT, inicia su rodaje y anuncia  su reparto con 4 caras conocidas

Marta Cardenas
Equip d'Orgull Ràdio