Dimarts, juliol 16, 2024
24.5 C
Barcelona

L’èxit teatral ‘Smiley’, de Guillem Clua, es convertirà en una sèrie per a Netflix

L’èxit de Guillem Clua ‘Smiley’ arribarà pròximament a la plataforma Netflix en forma de sèrie. Després de tenir una segona part teatral i convertir-se en un llibre, la plataforma ha anunciat que serà una sèrie produïda per Minoria Absoluta. Aquesta comèdia d’amor gai es va estrenar fa deu anys a la Sala Flyhard. Encara està pendent de confirmar grans detalls de la producció com si serà en català, els actors, durada o la continuïtat més enllà del que ja vam veure al teatre.

Jedet també serà protagonista d’un nou programa

Entre les properes estrenes estatals de la plataforma hi ha també ‘Nowhere’ (títol provisional), el nou film d’Albert Pintó (‘Malasaña 32’, ‘Matar a Diós’), amb Anna Castillo en el paper d’una dona embarassada que escapa d’un país en guerra en un vaixell de càrrega i ha de fer front al part en aquestes condicions i sobreviure amb el seu fill. Netflix ha avançat aquest dijous altres novetats de programació i projectes de producció estatal en curs, entre els quals hi ha el thriller ‘El silencio’, del creador de ‘Patria’ Aitor Gabilondo.

Així mateix, la plataforma allotjarà ‘Infiesto’ (títol pendent), un film escrit i dirigit per Patxi Amezcua i produït per Vaca Films que avui comença el seu rodatge a Gijón. El film arrenca el primer dia de l’estat d’alarma (2020). En aquest context, dos inspectors investiguen l’aparició del cos d’una jove que feia mesos que morta en un poble miner de muntanya.

Properament s’estrenarà també la docusèrie ‘¿Dónde está Marta?’, de Paula Cons, una anàlisi d’un dels casos criminals més recordats a Espanya, dotze anys després de la desaparició de Marta del Castillo. També arribarà un nou programa de cites anomenat ‘¿A quién le gusta mi follower?’, presentat per Luján Argüelles.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio