Diumenge, juliol 21, 2024
27.7 C
Barcelona

La història d’amor del Jordi i Ramon arrasa en visualitzacions

Des de fa uns dies a xarxes no es deixa de compartir la història del Jordi i Ramon, “56 anys junts” on els seus protagonistes expliquen en primera persona la seva història d’amor des de l’any 1965.

En aquest vídeo del portal 324 la parella explica davant les càmeres que “Vam donar una volta, el vaig agafar i el vaig pujar aquí a casa, a la primera, perquè vaig veure que seria una bona persona”.

Aquest vídeo i història ha tingut un gran impacte a xarxes fins a arribar a unes xifres desorbitades: Sols a Instagram el vídeo ja s’ha reproduït més de 840 mil vegades sent així el vídeo més vist del protal. Pel que fa a Twitter les xifres també són impressionants: 1.129
retuits i més de 16 mil m’agrades.

Unes xifres que deixen clar l’interès per històries i missatges esperançadors cap al col·lectiu LGTBI a xarxes socials i a televisió.

El vídeo de sols uns minuts també s’explica com el Ramon té “por per la generació que ara puja. Si això continua, ho tornaran a passar malament” i recorda que “l’amor és per tots igual, no hi ha diferències. Era el que volíem, i el que volem, i encara estem aquí, tota una vida”.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio