Diumenge, juliol 14, 2024
28.8 C
Barcelona

Indignació amb les declaracions homòfobes de l’Antonio David sobre el seu fill

El documental “Rocío, contar la verdad para seguir viva” segueix airejant les vergonyes d’una televisió casposa i antiga a més de les actituds masclistes d’una societat, que ara, vint anys més tard, es veu al mirall.

Durant l’episodi 7 de la sèrie documental, que es va emetre la passada nit del dimecres, la Rocío Carrasco va seguir explicant les diferents vies mitjançant les quals l’Antonio David Flores aconseguia minvar la seva salut mental. Fins i tot la separació dels seus fills, per estar al costat de la seva mare, Rocío Jurado, durant el tractament de la seva malaltia a Houston, va ser aprofitat pel pare dels nens per recórrer incomptables platós de televisió. Platós on es deixava veure molt afectat i on reivindicava, dia rere dia, el temps que feia que els seus fills no veien la seva mare.

La indignació va arribar durant l’emissió del programa d’ahir quan vam poder veure a una Rocío Carrasco indignada i sorpresa arran d’unes declaracions homòfobes que van tenir lloc al programa Dia a Dia de Telecinco, dirigides al fill petit de la parella mediàtica.

“Todo se pega y ese es el problema que muchas veces lo veo con faldita”.

https://twitter.com/JuanjoElCotilla/status/1382442402565255168?s=20

Declaracions a les quals la protagonista no va saber com reaccionar en un primer moment, assegurant que mai havia vist aquelles imatges. “Se me pasan muchas cosas por la cabeza que ahora mismo no te puedo decir”, va dir Carrasco.