Dissabte, febrer 4, 2023
9.5 C
Barcelona

La Fiscalia denuncia a un agressor homòfob en un McDonalds de Barcelona i al vigilant per no impedir-la

En plena celebració de l’Orgull de Barcelona el passat 2019 es va fer viral una agressió i un vídeo on es veia a un jove dintre d’un McDonalds mentre era increpat i amenaçat per un home mentre que el vigilant de seguretat hi era present sense fer gran cosa.

Doncs segons hem sabut avui, la Fiscalia ha denunciat a l’agressor per un delicte d’odi i al vigilant del local per omissió del deure d’impedir delictes per no fer res per al frenar l’agressió.

“tápate que das vergüenza ajena y hay niños” o “luego nos escandalizamos a las mujeres que son violadas y matadas por vestir provocativas y tú eres un ejemplo que te puede pasar” son algunes de les frases que l’agressor va dir al jove i que han estat recollides en l’informe del fiscal. 

El fiscal destaca a més que l’agressió va ser presenciada per un vigilant de seguretat privada de l’establiment, que compta amb pòlissa de responsabilitat civil. Assegura el fiscal que el vigilant coneixia el “caràcter conflictiu” de l’agressor “per problemes anteriors amb altres clients de l’establiment” 

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio