Dijous, maig 16, 2024
13.6 C
Barcelona

Elliot Page produeix una pel·lícula italiana sobre identitat trans

Va ser l’1 de desembre de 2020 quan Elliot Page, l’actor que va aconseguir el reconeixement internacional pel seu paper en la pel·lícula “Juno”, el qual, li va valer una nominació als premis Oscar de 2008 en la categoria de “Millor Actriu”, va anunciar a través d’un comunicat en el seu compte d’Instagram que es declarava com un home trans.

Després d’aquest anunci, Elliot es va convertir en el primer home transgènere a aparèixer en la portada de la revista TIME, una de les més influents del món. Ara, a més d’un any d’aquest esdeveniment en la seva vida personal i professional, es va donar a conèixer que Page, de 34 anys, serà el productor d’un documental titulat “Into My Name”, en el qual, s’aborda el procés de transició de gènere de quatre joves a Itàlia.

Se sap que el projecte formarà part de la secció Panorama Dokumente en el Festival de Cinema de Berlín i, el qual, registrarà la història de quatre amics radicats a la ciutat de Bolonya a Itàlia, Nico, Leo, Andrea i Raff, les edats de la qual oscil·len entre els 20 i els 30 anys, els qui comencen amb el seu procés de transició de gènere d’una identitat femenina a la masculina.

Aquesta producció representa la primera, almenys de manera pública, amb la qual Elliot Page secundarà des de la indústria de l’entreteniment, a la visibilitat de la comunitat trans, de la qual ell forma part. Sobre el documental, l’actor va explicar que el que va cridar la seva atenció, va ser la forma en la qual el director Nicolò Bassetti, va presentar les peces que conformen la identitat d’una persona.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio