Dimarts, abril 16, 2024
13.8 C
Barcelona

El nou Superman és bisexual i s’enamora bojament d’un jove periodista

Superman serà bisexual en el nou lliurament dels còmics de DC que es publicarà el pròxim 9 de novembre, va anunciar aquest dilluns l’editorial en un comunicat. Jon Kent, que és fill de  Clark  Kent i Lois  Lane, és el personatge darrere d’aquesta nova identitat de Superman.

DC  Comics va detallar que, com el seu pare, Jon  Kent també és reporter, i va explicar que aquest personatge entaula una amistat amb un company periodista anomenat  Jay  Nakamura amb qui, posteriorment, començarà una relació romàntica. L’editorial va compartir una imatge en internet en la qual  Kent i Nakamura apareixen fent-se un petó.

“Sempre he dit que tothom necessita herois i tothom necessita veure’s a si mateixos en els seus herois”, va assegurar el guionista Tom Taylor. “El símbol de Superman sempre s’ha aixecat en defensa de l’esperança, la veritat i la justícia. Avui aquest símbol representa alguna cosa més. Avui més persones poden veure’s reflectides en el superheroi més poderós dels còmics”, va afegir.

Sota el títol “Superman: Son of Kal-El #5”, aquest còmic tens les signatures del guionista Tom Taylor i el dibuixant John Timms i forma part de l’aposta de DC pel multivers, un gran marc narratiu en el qual coexisteixen diferents superherois i vilans en diversos mons, trames i realitats temporals.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio