Dimarts, abril 16, 2024
16.1 C
Barcelona

El Centre LGTBI celebrarà el segon aniversari amb Monterrosa

La pandèmia ha tocat greument a molts espais municipals culturals i socials de Barcelona ajornant les seves activitats o fins i tot arribant-les a cancel·lar. Un clar exemple és el Centre LGTBI de Barcelona que en el transcurs dels últims mesos ha modificat les seves activitats per seguir les mesures restrictives de la COVID-19 i ha apostat pel contingut virtual.

Tot i això, el pròxim 16 de gener l’espai celebrarà el seu segon aniversari amb un concert del grup Monterrosa a les 12h., format per Rocío Saiz i Enrique F. Aparicio, que aportarà una bona dosi de pop activista a la celebració.

A banda hi ha més activitats complementàries a l’aniversari del Centre LGTBI: L’Assemblea de Joves ha organitzat un trivial i bingo seguit del concert i a la tarda la projecció del documental ‘También la lluvia’, d’Icíar Bollaín a la tarda. Les dues activitats programades coincideixen amb la celebració simbòlica de la Festa Major de Sant Antoni que habitualment se celebra en aquestes dates. Enguany, però el gruix d’activitats s’ha traslladat al mes de juliol amb l’esperança d’una millor situació.

Lluny queda la celebració de l’any passat on desenes d’activitats van omplir tant l’interior de l’edifici com també l’exterior. Enguany les dues activitats es realitzaran amb aforaments limitats, mascaretes i també amb inscripció prèvia a través de la web// (Actualització 12/01 les entrades per les dues activitats estan ja esgotades)

MONTERROSA A ‘QUIN ORGULL!’

Fa uns mesos el grup madrileny Monterrosa va estar al programa matinal ‘Quin Orgull!’ per presentar el single “Ultima connexión”. Recupera l’entrevista:

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio