Dissabte, desembre 2, 2023
9.5 C
Barcelona

Convoquen mobilitzacions per denunciar l’augment d’agressions

Des de la Crida LGTBI van anunciar el passat dilluns, en roda de premsa al Parlament i acompanyades de la CUP, dues manifestacions per denunciar l’augment d’agressions que està patint el col·lectiu. Una de les mobilitzacions es durà a terme a Barcelona – a la cruïlla d’avinguda del Paral·lel i el carrer Calàbria – i l’altra a Tarragona – a la Plaça de la Font – ambdues a les 7 del vespre. Avancen, també, que durant els propers dies s’hi afegiran noves ciutats. Pretenen, així, interpel·lar a la societat civil, perquè “no es posi de perfil” davant aquesta vulneració de drets.

L’entitat retreu que en els últims dos anys s’han registrat un 41’7% més d’agressions i que més d’un 70% no s’acaben denunciant. Reclamen, doncs, que davant “el perill al que s’exposen a diari” el Govern implementi la llei 11/2014 de drets de les persones LGTBI.

A les convocatòries s’hi ha sumat altres col·lectius com Acció Ecofeminista, Colors de Ponent, l’Associació de Transsexuals de Catalunya i Atzagaia, entre d’altres.

Pol Guixeras
Equip d'Orgull Ràdio