Dijous, juny 20, 2024
20.1 C
Barcelona

‘Call me by your name’ tindrà segona part amb el càsting original

06/04/2020 - Aleix Jaime

La  guanyadora de l’Òscar a millor guió adaptat ‘Call me by your name’ torna als cinemes pròximament. Luca Guadagnino, director del film, ha confirmat una seqüela amb el repartiment original, inclosos Timothée Chalamet i Armie Hammer.

Call me by your name’ va ser una de les cintes cinematogràfiques més aclamades del 2017. El film es va endur una de les quatre nominacions de l’Acadèmia i el reconeixement de gran part de la crítica i del col·lectiu LGBT. L’actor protagonista Timothée Chalamet, arran de l’estrena, ha esdevingut una de les grans promeses de Hollywood i és considerat un dels millors actors de la seva generació. 

La cinta es basava en el llibre amb el mateix nom de l’escriptor italià André Aciman, qui després del gran èxit de l’adaptació cinematogràfica ha publicat recentment ‘Find Me’, una continuació de l’obra. A causa d’aquest i que la pel·lícula només es basava en les primeres pàgines del llibre, els fans no han parat de demanar una seqüela del film. De fet, durant aquests tres anys des de l’estrena hi ha hagut tota mena de rumors. Per fi tenim resposta per part del director Luca Guadagnino, qui en una entrevista al diari La República, no només va confirmar la seqüela sinó que també va afirmar que comptarà amb el mateix repartiment que la primera pel·lícula. 

“És un plaer tornar a treballar amb Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stulhbarg, Esther Garrel i la resta d’actors. Tots apareixeran a la nova pel·lícula”

D’aquesta manera, l’entrevista ha acabat amb els rumors relacionats amb la impossibilitat de treballar de Chalamet a causa de la seva estreta agenda. També ha tranquil·litzat als fans preocupats a causa de l’entrevista del 2019 realitzada per Vulture a Hammer. En aquesta l’actor assegurava que una segona part suposaria “afrontar-se a una decepció”. Tot i això, ‘Call me by your name 2’, ja és una realitat i no només comptarà amb Timothée Chalamet i Armie Hammer, sinó que també comptarà amb  Michael Stulhbarg i Esther Garrel.

Tot i això, no tot podien ser bones notícies. La seqüela s’ha assegurat, però a causa de la pandèmia mundial de la Covid-19 també s’ha confirmat l’ajornament de la seva estrena. Segons la mateixa entrevista, Guadagnino assegura que abans del context de confinament tenia planejat un viatge a Amèrica per trobar-se amb un escriptor per parlar de la segona part. Això, afirma que la producció del film ha quedat congelada. Però per altra banda crea noves suposicions i rumors. Finalment, ‘Call me by your name 2’ no comptarà amb el guionista original Jame Ivory? És adequat fer una seqüela d’un film tan exitós?

De moment, només ens queda esperar per la continuació del film. Tot i això, per alleugerir l’espera, podem tornar a visionar la primera part a Netflix.

Més sobre ‘Call me by your name’

L’obra ens parla de la por a estimar, les primeres sensacions i de la por a ser rebutjat. Però també tracta de l’amor correspost, de les primeres experiències carnals i del desig. Totes aquestes sensacions vénen transmeses a partir d’Elio, un jove de 17 anys, i els dubtes que sent cap a Oliver, un home de vint-i-pocs, a la Itàlia de 1983. Luca Guadagnino tanca una trilogia basada en el desig amb aquesta pel·lícula interpretada per un innovador i emocional Timothée Chalamet i un excel·lent Armie Hammer.