Dissabte, abril 13, 2024
22.1 C
Barcelona

Brutal agressió homofòbica a la platja del Somorrostro

Segona agressió homòfoba a Barcelona en el mateix cap de setmana, després que el dissabte matí un noi denunciés que mentre anava pel carrer i home li propines una puntada de peu a la mà.

Aquesta nova agressió ha tingut lloc a la platja del Somorrostro la nit de dissabte on un grup d’amics estaven xerrant tranquil·lament fins que van irrompre tres persones “amb molta agressivitat” segons relata TotBarcelona.

Primer van increpar-los amb insults, amenaces tal que “Si m’aixeques la cella, et tallo el coll”. Seguidament un d’aquests 3 homes es va apropar a un dels joves i li va propinar una puntada i seguidament “van començar els cops”.

Un dels joves té una fractura maxil·lar i diversos hematomes mentre que la resta d’amics que estaven a la platja i que també van ser agredits no han requerit atenció mèdica i han pogut presentar dues denúncies davant dels Mossos d’Esquadra.

Els agredits, però reclamen que un cop van avisar els mossos i els van traslladar a l’hospital no s’han “presentat més” i no han rebut més informació.

L’Observatori Contar l’Homofòbia i Marc Serra (Ajuntament de Barcelona) denuncien els fets

Foto: Tot Barcelona

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio