Diumenge, abril 21, 2024
15.9 C
Barcelona

Britney Spears suplica ser lliure després de 13 anys de tutela: “No sóc feliç”

Britney Spears no és feliç, no pot dormir a la nit i vol portar al seu pare a la presó per la tutela legal que des de fa tretze anys controla tots els aspectes de la seva vida i sobre la que el dimecres va suplicar a la Justícia que arribi a la seva fi.

Vull la meva vida de nou“, va implorar l’estrella durant una intervenció telefònica en un jutjat de Los Angeles, que va marcar la primera vegada que Spears es va oposar públicament a aquesta figura legal que va començar en 2008, després d’una mediàtica etapa marcada per un comportament erràtic. Va ser la pròpia cantant, que té 39 anys, qui va demanar parlar. Ningú sabia el que la princesa del pop anava a dir en la seva primera aparició davant la Justícia des de 2019.

“No havia tornat a intervenir perquè en l’audiència anterior no em vaig sentir escoltada”, va arrencar. El seu accelerat discurs, de més de trenta minuts, va filar una llista d’impactants declaracions que no s’esperaven ni els fans ni la premsa present en el jutjat, on va acudir Efe. “Aquesta tutela està pagant el sou de molta gent. Estic farta”, va continuar.

L’artista va qüestionar el sentit de la tutela legal, una figura que als Estats Units es reserva per a persones incapacitades o amb malalties greus que no poden fer-se càrrec de si mateixes. “No té sentit que una persona sota una tutela legal guanyi diners”, va argumentar l’artista després de denunciar que va estar obligada a treballar contra la seva voluntat durant el seu reeixit espectacle de Las Vegas, que entre 2013 i 2017 va ser una de les principals atraccions de la ciutat. Spears va retratar la tutela com una espècie de segrest del qual es beneficien la seva família i un grup d’advocats que porten anys rebent els diners que ella ha guanyat amb el seu “dur treball”.

“No té sentit que una persona sota una tutela legal guanyi diners”

La fortuna de Spears paga tots els costos derivats d’aquesta figura legal. La intèrpret de Toxic va afirmar que no té llibertat per a parlar amb la premsa, donar entrevistes, casar-se o formar una família. En aquest moment, va arribar una de les seves declaracions més impactants: Tinc un DIU (dispositiu intrauterí) que no em deixa tenir un bebè i els meus tutors no em deixen anar al metge perquè me’l llevi“.


Britney Spears suplica ser lliure després de 13 anys de tutela: “No sóc feliç”. Spears va recordar que mentre es preparava en 2018 per a un altre espectacle –que finalment no es va estrenar– la seva medicació va arribar a ser tan forta que se sentia drogada i era incapaç de tenir una conversa amb la seva mare, però així i tot havia d’acudir als assajos. “M’agradaria demandar a la meva família i compartir la meva història amb el món”, va dir la cantant, qui creu que el seu pare i altres implicats haurien d’acabar a la presó.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio