Connect with us

Què busques?

Orgull Ràdio

Brigitta Lamoure, col·laboradora d’Orgull Ràdio, protagonista de les campanades de Catalunya Ràdio

Comparteix

La col·laboradora i protagonista de ‘eMPLAÇA’m Brigitta’ de ‘Quin Orgull!’ serà una de les protagonistes de les campanades d’enguany a Catalunya Ràdio en una edició especial del concurs “L’apocalipsi”. 

La nit del 31 de desembre les tres presentadores de “L’apocalipsi” d'”El matí de Catalunya Ràdio” celebraran el Cap d’Any amb una edició especial del concurs, amb la participació de la mateixa Brigitta Lamoure acompanyada de Mari Pau Huguet, Francesc Garriga i Mariona Ribas, que acomiadaran l’any i el món alhora.

A banda de les proves clàssiques del programa, hi haurà algunes novetats sorprenents i els concursants hauran de cantar, ballar i explicar anècdotes personals que deixaran els oients amb la boca badada.

Resultat d'imatges de brigitta lamoure catalunya radio

Però això no és tot, ja que la col·laboradora d’Orgull Ràdio també realitzarà un programa especial a Betevé Ràdio juntament amb Jordi Chicletol durant la nit del 31 de desembre. 

Ja saps que Brigitta Lamoure posa cada dimecres una plaça com a mèrit algun rostre o col·lectiu a ‘Quin Orgull!’. Durant aquest 2019 ha posat prop d’una desena de places amb la seva ironia, felicitat i elegància que la caracteritza!

Avatar
Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Et pot interessar: