Dimecres, octubre 20, 2021
25.8 C
Barcelona
spot_img

Orgull Ràdio marxa de vacances fins el 7 de gener

La música i la informació seguirà a orgull.cat i @orgullràdio

Orgull Ràdio afronta les seves primeres festes de Nadal, després del seu estrena el 17 de maig de 2019. Durant aquests més de 6 mesos de vida s’han emes prop de 100 programes de ‘Quin Orgull’ i 60 de ‘Bon dia Paral·lel’ i ’12 points goes to…’ així com 5 de ‘Primera Llista’, estrenat recentment. 

Els diferents espais faran vacances fins al 7 de gener tot i que ‘Quin Orgull’ amb l’Oriol Serra emetrà les millors entrevistes de l’any en el seu horari habitual, de 10 a 12h. de dilluns a divendres. 

El projecte associatiu radiofònic afronta el 2020 amb moltes novetats i programes però mantenint el mateix esperit amb el qual va néixer. Orgull Ràdio seguirà sent una ràdio independent sense formar part de cap institució, empresa, partit o entitat donant així una informació plural de tot el que li passa al col·lectiu LGTBI. 

‘Quin Orgull’ seguirà en aquest 2020 sent el magazine en directe de 10 a 12h. on es podrà parlar de cultura, salut, política, música i de temes socials en clau LGTBI. Oriol Serra juntament amb els i les més de 10 col·laboradores t’esperen de nou a partir del dia 7 de gener per fer-te gaudir dels matins. 

A més, ‘Bon dia Paral·lel’ augmenta la seva varietat musical oferint més musicals en català que van fer triomfar l’avinguda de Barcelona. Pel que fa a ’12 points goes to’ seguirà apostat pels sons eurovisius de la dècada així com mítics temes del festival europeu. 

La recentment estrenada ‘Primera Llista’ amb el Marc Clapés no fa vacances i et repassarà tots els dissabtes les 40 cançons que més ho peten a Orgull Ràdio. 

Tindrem nous programes que s’incorporaran en el primer trimestre de 2020 així com informatius en clau LGTBI i motes novetats més. 

T’esperem al 2020

Foto de Brú Aguiló

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio