Dijous, juliol 25, 2024
26 C
Barcelona

ORGULL RÀDIO CELEBRARÀ 2 ANYS AMB UN PROGRAMA DES DE LES RAMBLES!

El 17 de maig de 2019, coincidint amb el Dia Mundial Conta la LGTBI-fòbia, Orgull Ràdio va iniciar les seves emissions convertint-se així amb la primera ràdio LGTBIQ+ de Catalunya.

2 anys després la ràdio amb 8 programes propis celebrarà el seu aniversari amb un programa en directe des de les rambles de Barcelona, on va tindre lloc en 1977 la primera manifestació LGTBI de l’Estat. Aquest programa especial servirà de punt de troba de tots els i les col·laboradores que fan possible el projecte i a més comptarà amb una tertúlia per analitzar l’estat de la LGTB-fòbia.

El programa és podrà seguir en directe des de les mateixes rambles gràcies a l’estudi de ràdio que s’instal·larà a Ràdio Rambles, projecte de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona amb Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona. L’especial es podrà escoltar el 17 de maig de 10 a 12h. del matí a Orgull Radio.

Orgull Ràdio, la ràdio LGTBI de Barcelona

Durant aquests dos anys,l’ambiciós projecte ha pogut augmentar considerablement la programació amb diferents espais de debat, oci, entreteniment i cultura amb una mirada LGTBI. ‘Debat a Orgull’, ‘Micròfon Encès’, ‘Sona a Eurovisió’ o ‘Quin Orgull’ han estat alguns dels programes de la ràdio que han iniciat el seu recorregut durant aquests dos anys.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio