Diumenge, abril 21, 2024
11.6 C
Barcelona

Agressió a una jove trans a Barcelona: “Me han dado dos puñetazos en la cara”

Amb la companyia de dues imatges, Eva Viladosola ha relatat com avui ha estat agredida a Barcelona just quan sortia del seu habitatge amb el crit de “Puto travelo y engendro”.

La jove de dinou anys que resideix a Barcelona des de fa dos mesos, ha explicat a més que li han donat coces i altres cops al cos. En el mateix text explica com va vindre a la ciutat “buscant pau per gaudir-se d’ella mateixa” i que “no mereix això”.

La víctima ha informat que “es troba bé” tot i tindre el llavi trencat. A més, assegura que ja “ha pres les mesures pertinents”. Aquest dissabte al matí ha presentat la denúncia als Mossos d’Esquadra.

Arran d’aquesta publicació ha rebut milers de mostres de suport tant de rostres coneguts com d’anònims.

Són diferents les entitats que anuncien l’augment de delictes LGTBIfóbis a Catalunya tot i el confinament. Fins fa pocs dies l’OCH havia registrat 162 incidències aquest 2020, un 20% més que en el 2019 i encara a més i mig d’acabar el mes.

Si pateixes una agressió LGTB-fòbica o ets testimoni d’ella, pots denunciar-la a les oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) que hi ha a totes les comissaries dels Mossos d’Esquadra. Presten servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Per a emergències, truqueu al telèfon gratuït 112. A l’hora de denunciar recordeu que heu de presentar un document d’identificació personal.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio