Connect with us

Què busques?

Noticies

Agressió homòfoba al barri de Gràcia al crit de “maricones”

Comparteix

Aquest dissabte una parella de dos nois és trobaven al barri de Gràcia han estat agredits i increpats al crit de “maricones”

Comparteix
08/02/2020

Aquest dissabte una parella de dos nois és trobaven al barri de Gràcia han estat agredits i increpats al crit de “maricones” segons ha relatat un amic d’aquests i ha publicat part de la denúncia. Els fets van passar la matinada del 8 de febrer quan aquesta parella van passar a prop del número 10 del carrer Bonavista, a la Vila de Gràcia, al voltant de les sis del matí. 

En l’informe policial d’aquesta denúncia s’explica com un dels agredits va rebre un cop de puny al llavi que li va provocar una ferida.

Diferents entitats LGTBI s’han pronunciat al respecte com l’Observatori Contra L’Homofòbia que afirmen que “es torna a repetir el patró i la impunitat” i han lamentat que a Catalunya ja van 23 incidències d’aquest tipus a Catalunya.

Avatar
Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Et pot interessar:

Noticies

Comparteix L’Observatori contra l’homofòbia crea un servei d’atenció per whatsapp per atendre víctimes d’agressions LGTBI-fòbiques. L’entitat en defensa dels drets LGTBI engega dilluns 10...

Orgull

Comparteix La cadena estatal reconeixen que es considera al festival “massa gai”. Hongria no participarà en l’edició 2020 d’Eurovisio. Cada any són alguns els...