Dissabte, febrer 24, 2024
9 C
Barcelona

El documental ‘A Secret Love’ arriba aquest dimecres a Netflix

‘A Secret Love’ tracta la història secreta d’amor entre Terry Donahue i Pat Henschel. El reportatge de temàtica LGBT, que ha estat produït per Ryan Murphy i  Jason Blum, estarà disponible el dimecres 29 d’abril a Netflix.

La propera aposta de Netflix explica la història de Terry Donahue i Pat Henschel, dues dones que han mantingut la seva relació amorosa en secret durant seixanta-cinc anys. Amb els seus testimonis com a fil conductor, el documental explora l’evolució dels drets del col·lectiu LGBT des que es van conèixer les dues amants fins al dia d’avui.

Les protagonistes del documental ‘A Secret Love’ eren jugadores de baseball i es van conèixer a l’All-American Girls Professional Baseball League l’any 1947. Tenint en compte que es van enamorar molts anys abans de la primera revolta pels drets del col·lectiu LGBT (1969), ambdues dones creien que passarien tota la seva vida amagant la relació. “Sentia que vivia una mentida”, manifesta Henschel en el tràiler del documental. Tot i això, seixanta-cinc anys després d’enamorar-se, han fet públic el seu secret de forma mundial. 

El documental està dirigit per Chris Bolan, el nebot-nét de la parella, i ha estat produït per Ryan Murphy i Jason Blum. No és d’estranyar que Murphy col·labori en un projecte LGBT. De fet, ja compta amb diverses sèries sobre el col·lectiu com la premiada ‘Pose’ o ‘Hollywood’, que s’estrenarà recentment a Netflix. D’aquesta manera, ‘A Secret Love’ aspira a ser un dels documentals més commovedors, emocionals i activistes de la plataforma.

Un altre contingut afectat pel coronavirus

L’estrena del documental estava prevista pel març al Festival South by Southwest. Tot i això, a causa de la pandèmia global per la Covid-19 i la posterior cancel·lació del festival, l’estrena es va haver de postposar. Tanmateix, la podrem visionar el pròxim dimecres a Netflix.