Dimarts, abril 30, 2024
15.6 C
Barcelona

‘A Stormy Night’ s’estrena als cinemes amb bona acollida

El passat divendres es va estrenar als cinemes A Stormy Night, l’opera prima del director català David Moragas. La pel·lícula, que va clausurar el D’A Film Festival el passat mes de maig, explica la història d’en Marcos, director de documentals, que queda atrapat a Nova York a causa d’una tempesta que li impedeix agafar un vol cap a San Francisco. Sense lloc on poder anar, en Marcos passarà la nit a casa l’Alan, on junts qüestionaran les seves respectives visions de la vida.

Degut a la pandèmia, l’edició d’enguany del festival ha estat online a través de la plataforma Filmin que, en aquest cas, també és la distribuïdora del film. L’OTT catalana anunciava divendres l’estrena en sales del primer llargmetratge del director, que ha vist endarrerida la seva sortida al circuit comercial per l’emergència sanitària.

La pel·lícula ja va tenir bona rebuda al D’A i al Festival de Málaga i sembla ser que, per ara, també està tenint una bona acollida per part de la crítica. La revista 35 milímetros la descriu com una renovació del romanç gay i en destaca l’actuació del protagonista, interpretat pel mateix director. El portal eCartelera en ressalta el guió, aspecte que va portar el film a guanyar el premi a millor guió a LesGaiCineMad. D’altres com IMDB i Filmaffinity la valoren amb un 5’7 i un 5’4 sobre 10, respectivament.

Pol Guixeras
Equip d'Orgull Ràdio