Dimarts, abril 16, 2024
14.7 C
Barcelona

Tres drags de l’escena barcelonina concursaran a Drag Race Espanya

La plataforma d’Atresmedia ha donat a conèixer la llista de les dotze drag queens

Ja coneixem les concursants que formen part de la segona temporada de Drag Race Espanya! Ariel Rec, Diamante Merybrown, Drag Sethlas, Estrella Xtravaganza, Jota Carajota, Jurijii Der Klee, Marina, Marisa Prisa, Onyx, Samantha Ballentines, Sharonne y Veneditta Von Dash han estat les drags elegides després de realitzar un casting intern. En comparació amb la temporada anterior, s’ha passat de 10 rostres a 12.

Tres d’aquestes drags són molt populars en l‘escena barcelonina com Estrella Xtravaganza, Marina i Sharonne que solen actuar a locals de l’Eixample.

Estrella tot i ser de Jerez de la Frontera, s’ha transformat amb una cara reconeguda a Barcelona pel seu sentit de l’humor, performance esbojarrada i les seves covers musicals tot i que ella mateixa confesaba que el cant no és el seu fort.

Sharonne ha presentat gales del Pride de Barcelona i ha estat maquilladora a Tu Cara Me Suena, però sens dubte és una artista molt versàtil que canta, balla i sap muntar molt de show!

Marina, es va definir com “la diosa no binaria del underground de Barcelona”. Actriu i un drag molt personal i artístic.

Data d’estrena

D’altra banda, s’ha anunciat la data d’estrena de la segona edició donat que el programa especial sols era per descobrir a les concursants. El concurs drag s’estrenarà el diumenge 27 de març i es podrà veure per la plataforma d’Atresmedia.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio