Dijous, setembre 21, 2023
24.4 C
Barcelona

‘Sex Education Film Festival’, el festival de curts per promoure la sexualitat lliure

El festival de curtmetratges sobre educació sexual celebra la segona edició entre el 21 i el 25 de febrer, amb un total de 220 treballs a competició, dels quals finalment se n’han seleccionat una trentena.

El ‘Sex Education Film Festival’ vol promoure la importància de l’educació sexual, així com la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió. Els curts seleccionats es podran veure al Cinema Catalunya de Terrassa, amb projeccions tant al matí com al vespre. A més de la presencialitat a la sala, el festival també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Festhome. En paral·lel, es preveuen activitats a les escoles, com xerrades, tallers i taules rodones per debatre sobre sexualitat, gènere i salut sexual.

Pel que fa als treballs seleccionats, destaquen títols com ‘Antes de la Erupción’, de Roberto Pérez Toledo; ‘Elsa’, d’Albert Carbó, o ‘Silence is Recipeed’, produïda pel Servei LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa. La francesa ‘Fairycious’ o el curt d’animació suïs ‘Dans La Nature’, de Marcel Barelli, són alguns dels títols més rellevants a nivell internacional.

Com a novetat d’enguany, un jurat format per professionals del sector audiovisual i especialistes en sexologia i psicologia, premiaran el treball més destacat en cada categoria, adults i adolescents. Formen part d’aquest jurat Cristina Callao, Caye Casas, Dani de la Orden, Alba Povedano i Isabella Magdala.

El 2021, en la seva primera edició, el festival de curtmetratges sobre educació sexual va sumar un total de 1.500 assistents. 

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio