Dissabte, febrer 24, 2024
10.9 C
Barcelona

Redi, la Xarxa Empresarial de la Diversitat i Inclusió LGTBI, arriba a Barcelona

Aquest mateix dijous la REDI, Xarxa Empresarial de la Diversitat i Inclusió LGTBI, s’ha donat a conèixer a la ciutat de Barcelona amb el seu primer gran esdeveniment a la capital. Aquesta organització nascuda en 2015 té la missió d’ajudar i acompanyar al sector empresarial a apostar per la diversitat en les seves pròpies empreses i ajudar als professionals d’elles a eliminar perjudicis, estereotips i qualsevol discriminació LGTBI. 

L’arribada a Barcelona ha vingut de la mà amb un acte a Casa Seat en el que ha participat Óscar Muñoz, codirector general de REDI, acompanyat de Jaume Collboni, Primer Tinent d’Alcaldia d’Economia, i empresaris i empresàries de les companyies Schneider Electric, Dow, Cuatrecases o Seat.


Jaume Collboni: “La diversidad es un valor que suma”

Sols 4 de cada 10 persones surten de l’armari a l’empresa

Només el 38% de les persones LGBTI s’atreveix a explicar-ho als llocs de feina, segons ha afirmat el codirector general de la xarxa empresarial per a la diversitat i la inclusió REDI, Óscar Muñoz.  Aquesta xifra és encara menor en el cas de les dones pel “doble estigma” de ser dona i LGBTI i arriba a un 28% si es tracta de la primera feina.


Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio